Wat doe ik aan? Werk outfit: all about the shoes

Help, wat doe ik aan? Het moet de meest gehoorde kreet zijn onder de vrouwelijke bevolking… we staan tandenpoetsend voor onze kledingkast en hebben geen flauw idee wat we vandaag weer eens moeten aantrekken. Ik was op zoek naar een leuke werkoutfit (ik heb een nieuwe baan en begin binnenkort) die classy was, maar toch niet te suf. Deze outfit is helemaal work approriate, maar heeft nog enkele leuke accentjes. Oh, en die schoenen! outfit-van-de-dag Only Chino blauw Zalando 45,95 euro | Garcia grijze tuniek Zalando 49,95 euro | Peter Kaiser bronzen pumps Assem 164,95 euro | O my Bag Ipad sleeve TheBagStore 69 euro cognacckleurig leder | Diamond Girl statement ketting Loavies 14,95 euro   Wil je nog meer statement kettingen zien om je werkoutfits mee op te fleuren? Ik schreef onlangs een artikel over de leukste statement necklaces die ik online kon vinden. Wat denken jullie? Zal ik nog wat vaker zulke outfits samenstellen? Ik vind het alvast heel leuk om te doen!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
too-faced-natural-eyes-new
Vergelijking Too Faced Natural Eye en Too Faced Natural Eyes

Zelf heb ik de Too Faced Natural Eye al 2 jaar en ik gebruik dit palette nog heel vaak. Een...

Close