Paaskorting bij the Beautybay - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Paaskorting bij the Beautybay

too-faced-natural-eyes-palette-online

Enkele dagen geleden liet ik jullie mijn wishlist zien van The Beautybay met allerlei leuke Too Faced spulletjes. Ik zat er net nog eens te kijken en nu hebben ze enkele kortingscodes! Voor 10% korting gebruik je WANT10 Voor 15% korting (vanaf 50 pond) gebruik je NEED15 Voor 20% korting (vanaf 80 pond) gebruik je LOVE20   Let goed op trouwens, je kan de vouchercode invoeren onder het bedrag van je winkelmandje (je ziet het niet zo heel goed). Ik heb enkele dingen besteld… shoplogje komt eraan binnenkort!

Favoriete Youtuber: Ellebangs
Wat doe ik aan? Werk outfit: all about the shoes

1 Comment

 • Reply Roxanne April 21, 2014 at 1:28 am

  Oeh, tempting! Maar ik houd me in. Nog te veel andere mooie spulletjes in mijn stash. Must. resist.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  outfit-van-de-dag
  Wat doe ik aan? Werk outfit: all about the shoes

  Help, wat doe ik aan? Het moet de meest gehoorde kreet zijn onder de vrouwelijke bevolking... we staan tandenpoetsend voor...

  Close