Lenteschoonmaak: bye make-up!

De lentekriebels hebben me erg te pakken de laatste tijd: zo heb ik een tijd geleden mijn kleerkasten helemaal uitgemest en gesorteerd wat ik nog wel ging houden. Je kan het filmpje en artikel hier bekijken. Deze week zat ik te rommelen in mijn make-up bakje en besloot ik om ineens wat lege en vervallen dingen weg te doen. Hier zie je wat weg kan:

stash-opruimen

  De Photo finish foundations ga ik bijhouden: er zitten nog maar wat restjes in en zijn perfect om mee te nemen voor een sleepover (dan kan je daarna het flesje weggooien) of vakantie. De false lash effect mascara van Catrice is trouwens ongelofelijk goed! Als je nog een fijne mascara zoekt, moet je deze zeker eens gaan testen. Een van de komende dagen ga ik mijn nagellakstash eens aanpakken. Zal ik binnenkort nog eens een overzicht van mijn stash(je) maken?  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
korting-asos
Extra korting met kortingscode Asos

Bij Asos is er nu een hele vette sale aan de gang (tot wel 70% korting op schoenen, make-up, kleding...

Close