krullenkapsels voor krullenbollen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel krullenkapsels

krullenkapsels voor krullenbollen

krullen-opsteekkapsels

Krullenkapsels! Kennen jullie Olga uit “The Sky is the Limit” al? Stiekem vind ik deze blondine met krullen een enorme lieverd, maar met haar haar zou ze zoveel leukere dingen kunnen aanvangen! Dus: enkele fijne kapsels voor de krullenbollen onder ons! Ik ben nog naar enkele afleveringen aan het kijken geweest, maar soms lijken haar krullen zelfs wel dreadlocks te zijn.

Krullenkapsels:

Enkele prachtige krullenkapsels die ik tegenkwam op Google en Pinterest:

krullen-kapsel

Is dit geen prachtig kapsel? Mooi opgestoken met een supertoffe band in je haren, zo leuk! Heel makkelijk om te maken met je krullenkapsel! En perfect om een bad curl day mee in bedwang te houden.

krullenkapsel

Een echte natural beauty met prachtige krullen, zo mooi!

krullenkapsels-opgestoken

Je kan met je krullen een supermooi boho kapsel maken: steek je krullen op met speldjes en doe er een mooie band omheen. Perfect te combineren met grote oorbellen zoals hier!

Nog een prachtig krullenkapsel!

De zangeres van Lorde heeft ook prachtig krullend haar, haar krulkapsel wil je toch zo hebben? Dat, en haar perfécte winged eyeliner en zangstem. Yup!

Aly Michalka heeft ook prachtig krullend haar!

Dit vind ik zo’n mooi krullenkapsel! Nog lekker wild, maar toch redelijk in toom. Steek je lokken vast met enkele speldjes als het echt weerbarstig is, zo heb je een lekker makkelijk kapsel!

Korte kapsels zijn hot, maar krullende korte kapsels zijn NOG leuker 😀 (Is het heel erg dat ik dat ook zeg omdat ik een curly bob heb laten knippen een tijdje terug?)

krullen-opsteekkapselsOok heel erg mooi: je krullen opsteken in een hoge dot! Is dit geen prachtige high bun met krullen, ja toch? Volgens mij is dit ook een van de makkelijkste en tofste kapsels om ‘s ochtends snel te maken.

Voilà, een hele hoop inspiratie voor als je krullen hebt, toch? Ik ben heel benieuwd welke van deze krullenkapsels jullie de moeite waard vinden om eens uit te proberen, laat het me zeker weten als je een van deze kapsels test!

30 day squat challenge: op de helft
Modetrend 2014: gouden schoenen

1 Comment

 • Reply saskia April 1, 2014 at 10:33 pm

  Mijn vriendin heeft prachtige krullen… vind ik zo mooi! ik heb mega stijl haar!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  271979_350_D
  Modetrend 2014: gouden schoenen

  Als er 1 trend is waar we niet omheen gaan kunnen deze lente en zomer: gouden schoenen! Denk aan gouden...

  Close