Favoriete Youtuber: Ellebangs - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

Favoriete Youtuber: Ellebangs

ellebangs

Het kanaal Ellebangs van Silvia Reis kwam ik tegen toen ik op zoek was – enkele maanden geleden – naar een manier om het rossige tintje uit mijn haren te krijgen. Ze is een kapster van beroep en geeft ontzettend handige tips. Enkele van mijn favoriete filmpjes:

Oranje WK-jurkje Supertrash WK Super team dress orange
Paaskorting bij the Beautybay

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
too-faced-natural-eyes-palette-online
Paaskorting bij the Beautybay

Enkele dagen geleden liet ik jullie mijn wishlist zien van The Beautybay met allerlei leuke Too Faced spulletjes. Ik zat...

Close