Chanel chance eau tendre: mijn nieuwe parfum

Zo soms moet je jezelf eens verwennen. Ik had al een hele tijd Chanel Chance eau tendre op mijn wishlist staan, maar aangezien ik nog een stuk of 5 andere parfums had, moest ik er eerst eentje (een goedkopere van L’Occitane) opmaken én een lijstje doelen behalen. Tijd voor een review en een prijsvergelijking!

Chanel Chance eau tendre

Toen dat eindelijk gebeurd was, mocht ik van mezelf het parfum gaan halen. Stiekem vond ik het best wel een duur parfum, maar ik koop dan ook maar heel sporadisch een parfum. Meestal in de kerstperiode omdat er dan nog vaak bodylotions en zeep bij zit, waardoor je toch ietsje meer value for money krijgt dan.

Je kan in België dit parfum online kopen bij Ici Paris XL (gebruik de kortingscode om 21% korting te krijgen hier) en bij de Bijenkorf , Ici Paris xl in Nederland. In België kan je dit parfum ook nog krijgen bij Planet Parfum en Parfuma, maar zij verkopen het niet in hun webshop. Douglas in Nederland ook niet.

Ici Paris XL Bijenkorf
Chanel chance eau tendre 50 ml 66,16 euro ?
Chanel chance eau tendre 100 ml 93,60 euro 104 euro
Chanel chance eau tendre 150 ml 107,10 euro ?

chanel-chance-eau-tendre

Ik had bijna de verkeerde mee (ik had eerst de Chanel Chance eau fraîche gevraagd) en toen de verkoopster mij zei dat ze nog een staaltje van de eau tendre ging meegeven voor in mijn handtas, ging er ineens een lichtje branden. Heee… moest ik die eigenlijk niet hebben? Oei! Gelukkig mocht ik het parfum direct ruilen (Dankjewel Planet Parfum 😀 ) en zo zat ik tien minuutjes later gelukkig te wezen op de trein met mijn nieuwe aankoopje. Je had mijn medereizigers moeten zien kijken 😉

De geur:

De geur van dit parfum is bloemig en zoet. Ik ben jammer genoeg heel slecht in het beschrijven van parfums, maar ik kan wel zeggen welke andere parfums ik erg lekker vind, waardoor jij misschien deze geur ook lekker zal vinden: Givenchy Ange ou Démon le secret (mijn signature scent, al jaren), Acqua di Goia, L’Occitane Fleur de Cerisier, Tommy Girl, Oilily (nog steeds ja), Noa,… het zit een beetje in die regionen.

Het parfum wordt zo omschreven:

“De wervelwind van het geluk raast opnieuw over ons heen en brengt ons CHANCE EAU TENDRE, een zachte bloemig-fruitige olfactieve poëzie. Een sprankelend en subtiel parfum, verrukkelijk als een tedere rilling. Noten van Grapefruit en Kweepeer vermengen zich met Absolu van Jasmijn en worden aangewakkerd door de ronde vrouwelijke noot van Witte Muskus. Een nieuwe geluksbrenger voor de optimistische vrouw die haar geluk niet aan zich voorbij laat gaan.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
huidverzorging-maffe-marathon-bijenkorf
Laatste dagen van de Maffe Marathon

De Maffe Marathon bij de Bijenkorf is ieder jaar superdruk, gelukkig kan je ook online shoppen. Nog tot eind dit...

Close