30 day squat challenge: op de helft

De 30 day squat challenge, en ik zit op de helft! Op dag 16 vandaag, om exact te zijn… dus heerlijk een dagje rust voor mij. Het gaat heel erg goed, ik merk bijna niets van spierpijn. Dus om alles wat efficienter te maken, voeg ik nu gewichten toe. Voorlopig lukt het me nog wel om alle squats achter elkaar uit te voeren, maar ik heb zo het gevoel dat het niet gaat blijven duren 😉 Maar… Ik zie écht ongelofelijk veel verschil in de spiegel 😮 Ik blijf zeker doorgaan 😀 Hoe gaat het bij jullie? 30-day-squat-challenge

3 Comments
  1. Top! Ik ben vandaag ook begonnen en voel het toch wel in mijn benen, hopelijk betert het snel! Het is wel tof om te doen :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-03-15-09.55.54
Project 10 pan

Mijn badkamerkastjes puilen uit (en zeker nu ik een tijdje geleden ineens 5 droogshampoo's kocht tijdens een actie van Kruidvat...

Close