Youtubekoppels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

Youtubekoppels

youtubekoppels

Ik volg sommige vloggers op Youtube (bij vloggen krijg je ietwat meer te zien van het leven van bijvoorbeeld een beautyguru) en er zijn twee koppels op Youtube die ik zo ontzettend snoezig vind: Fleur en Mike (FleurdeForce) en Tanya en Jim (Tanya Burr). Heel raar voor mij, want normaal zou ik daar nooit een apart artikel aan wijden. Maar een tijdje geleden kon Fleur naar de Brit Awards (which is a big deal) en zou ze normaal ook vloggen achter de schermen, maar aangezien ze echt flink ziek was, nam hubbie Mike over. Té lief gewoon! Dus: daarom een overzichtje van enkele leuke vlogs van deze koppels – in mijn ogen echt wel voorbeelden van hoe een goede relatie eruitziet: elkaar steunen en gewoon nog veel plezier hebben samen. Volgen jullie veel vloggers op Youtube? Zijn er nog leuke koppels op YT die ik vergeet?

Fleur & Mike

Vinden jullie trouwens ook niet dat zij echt Tangled IRL zijn? (Rapunzel en Flynn Rider… behalve dat rare baardje dan) Tangled-Wallpaper-tangled-28834864-1280-800 fleur-de-force-mike

Tanya & Jim

Nog zo’n heerlijk koppel! En… verloofd^^

Leren lopen op hakken
NOTD: Sally Hansen satin glam in Go Gold

4 Comments

 • Reply Kelly March 14, 2014 at 3:24 pm

  Tanya&Tim vind ik érg leuk!

 • Reply Birte March 15, 2014 at 11:48 am

  Ik kende ze geen van beiden, maar ga ze een keer checken!

 • Reply Kiss & Make-up March 15, 2014 at 8:48 pm

  How cute are they? Echt leuk 🙂

 • Reply Hannah March 18, 2014 at 7:42 pm

  Jeej Jim en Tanya! Love them. Zoe en Alfie zijn ook leuk samen!!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  2014-03-11-10.19.09
  NOTD: Sally Hansen satin glam in Go Gold

  Ik ben ontzettend gek op gouden nagellak en ik zocht nog een mooie kleur om nail-art mee te kunnen maken....

  Close