Spring shoplogje: Mango en Accessorize in Antwerpen

Spring shoplogje: Mango en Accessorize in Antwerpen

De laatste dagen is de temperatuur lekker zacht buiten (als het niet regent) en gisteren zat ik een hele voormiddag in de zon te werken. Het resultaat? Enorme lentekriebels en een bijpassende shoplog!

Accessorize

Mijn eerste halte (gevaarlijk hoor, vlakbij de Antwerpse Meir werken) was MAC. Ik wilde sowieso even wandelen en de Wilde Zee is een van mijn favoriete plaatsen in Antwerpen: je vindt er winkels zoals de MAC, Sasha, een héérlijke tassenwinkel, Princess Blue, Kiehl’s, Neuhaus,… en mijn lievelingsrestaurant: Lombardia (zalig veel veggie en vegan voedsel). Eerst liep ik de MAC binnen: ik wou graag een groot Pro palette halen en iedere maand een oogschaduw halen, maar truth be told: de verlichting binnen was zo slecht dat ik de swatches amper zag en de verkoopsters stonden te roddelen over hun werk. Dan hoeft het voor mij ook niet echt meer…ik besloot maar genoegen te nemen met de oogschaduw die ik al heb met wél goed pigment (Sleek, Too Faced,..) en liep weer naar buiten. Bij de Meirbrug liep ik het shopping center binnen en stond me te vergapen aan alle leuke juweeltjes bij Accessorize. De buit:

accessorize-shoplog

 • vriendschapsbandjes voor mezelf
 •  een vriendschapsbandje voor moederlief met een olifantje
 • hartjesoorbellen
 • een hartjeshanger (dit is al de 4e die ik er haal… de kleur gaat er snel af, maar ik vind een kleine ketting ook mooi staan)
 • een statement necklace in een mintgroene kleur

2014-03-05 12.43.38

  2014-03-05 12.43.44Handig voor meiden met fijne polsen zoals ik: je kan de lengte zelf bepalen!    

 Mango

In hetzelfde shopping center zit ook een Mango. Eentje die ik vaak gebruik als passage om weer naar buiten te gaan… en regelmatig neem ik dan wel wat mee. Ik heb een favoriet shirtje dat ik een jaar geleden kocht bij de Mango op de Meir zelf (tegenover River Island, ongeveer) en nu hadden ze het weer, maar met een andere print. Paris! Ook kwam ik een prachtige ripped, lichte boyfriend jeans tegen, een openwerkt zwart shirt (en dat bleek later ook iets doorzichtig te zijn… oeps) en een glitterende trui. De laatste twee stuks ga ik nog proberen in te ruilen voor een maatje kleiner (ik heb normaal een 38 dus nam al een gok met een S, maar ik ga toch echt een XS proberen… het is me wat te ruim). Voor deze 4 stuks was ik net 100 euro kwijt… Valt reuze mee, toch? 2014-03-04 17.45.07

2014-03-04 17.59.44

  (Ripped jeans Mango – Paris shirtje Mango – ketting Accessorize – zwarte pumps Di Lauro)

2014-03-05 18.44.49

Over deze trui twijfel ik dus heel erg: heel wijd en los… en daar hou ik niet zo van. Ik had geen tijd om te passen (en ik haat pashokjes ontzettend) dus deze gaat of terug, of ik neem een kleinere maat. Jammer, want het zou een erg leuke trui kunnen zijn.

2014-03-05 18.45.58

2014-03-05 18.46.16

2014-03-05 18.47.01

Het zwarte opengewerkte shirtje met kraaltjes… zo moeilijk om mooi op de foto te krijgen, maar zo hebben jullie alvast een idee. Pas door onderstaande foto kwam ik erachter dat het wat doorschijnt…

2014-03-05 12.46.02

En bij de etalage van Princess Blue bleef ik ook nog even dralen… kijk al die superleuke zwarte-katten-spulletjes van Marc Jacobs dan! 2014-03-04 12.29.41

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

 1. March 5, 2014 / 8:52 pm

  Leuke aankoopjes!

 2. March 6, 2014 / 12:17 am

  wat heb je een leuke dingen geshopt!! antwerpen is erg leuk om te shoppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.