Review: Lush Blousey banaanshampoo

Enkele weken geleden opende Lush haar filiaal in Antwerpen opnieuw, maar dit keer in de Leysstraat (bekijk hier mijn verslag van de opening). Jammer genoeg heb ik geen bad meer (geen badbruisballen meer voor mij, boeeee), maar ik kan nog wel veel andere producten van Lush gebruiken. Zoals deze shampoo met banaan! Een shampoo met banaan, wat? Toen ik de rondleiding kreeg tijdens de opening, vertelde de lieve winkelassistente me dat zij echt een superproduct hadden voor mijn droge haar. Nu moest ik altijd veel serum of olie gebruiken om het weer lekker zacht te krijgen, hoe zou dat met deze shampoo zijn? Let’s talk Blousey! 2014-03-23 12.59.26 2014-03-23 12.59.54 Je hoort vaak dat een masker met banaan goed is voor je haren, dus leek het me perfect om dit eens te proberen.

Voordelen:

  • de shampoo ruikt lekker
  • je doet lang met een potje
  • de shampoo maakt mijn haar niet zo droog als mijn andere shampoos!
  • alleen natuurlijke producten
  • heerlijk romige shampoo
  • als je geverfd haar heb zoals ik, blijft de kleur erin (sommige shampoos halen de kleur eruit)

Nadelen:

  • je moet goed opletten dat je alle stukjes banaan uit je haar spoelt 😀
  • de pot zelf is heel onhandig onder de douche
  • duur voor een shampoo, maar het je hebt er niet veel van nodig

Deze shampoo kost 34,95 uero

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
yoga-outfit1
Yoga: welke outfit doe je aan?

Yes! In mijn yogaklasje is er weer een plaats vrij... over enkele dagen sta ik dus weer alle kanten op...

Close