Opsteekkapsels

Opsteekkapsels: Ik ben gek op opsteekkapsels! Je zag er al enkele voorbijkomen in het kapsels 2014-artikel, maar ik besloot er nog een apart artikel aan te gaan wijden, zeker aangezien ik de laatste tijd zelf niet zo heel goed weet wat ik met mijn haar moet aanvangen en het dan maar snel eventjes opsteek. Deze kapsels zijn perfect als bruidskapsels (trouwkapsels), communiekapsel en feestkapsel. Of gewoon lekker voor overdag!

Opsteekkapsels 2014:

messy-opsteekkapsel

Dit handige messy opsteekkapsel (ik hou heel erg van rommelige opsteekkapsels, jullie ook?) vond ik op Pinterest (volg mij hier) en ik vind het zo handig! Zeker als je lang haar hebt, kan een opsteekkapsel nog best moeilijk zijn (vasthouden, vastpinnen, argh!!) dus deze stap-voor-stap tutorial helpt je goed!

opsteekkapsels-2014-3

Nog zo’n mooi kapsel: een mooi half opgestoken kapsel. Verdeel eerst je haar in een onder- en bovenkant. De bovenkant vlecht je lichtjes en zet je vast met speldjes. Klaar!

Een mooi opgestoken knotje.

De mooie Jessica Alba met een prachtig opsteekkapsel. Zij heeft vaak zulke classy outfits en kapsels, ik ben fan!

opsteekkapsels-2

Of hoe je hele leuke opsteekkapsels kan maken met bobby pins (speldjes). Pro tip: kies wel speldjes die het dichtste in de buurt van jouw eigen haarkleur komen, dat staat leuker.

opsteekkapsel-2

Een hele mooie variatie op een chignon-opsteekkapsel.

opgestoken-kapsel

Dit mooie opsteekkapsel werd gemaakt door Kate van Thesmallthings blog (ze heeft ook een Youtubekanaal), zeker eens gaan bekijken! Zij is een van mijn hairspiration-mensen 😀

Een van de redenen waarom ik naar Pretty Little Liars kijk? Hannah! Ik ben fan van haar haar (hallo, leuk opsteekkapsel hier!), make-up én kleding. Het plot boeit mij al eventjes niet meer, dus kijk ik voor de stijl van de meiden om wat inspiratie op te doen.

opsteekkapsels-2014

Ojee… dit opsteekkapsel ziet er ingewikkeld uit. Maar dat is het echt zeker niet! Maak krullen met een krultang met kleine diameter zodat je kleine ringkrulletjes krijgt. Vervolgens vlecht je ook enkele plukjes haar en zet je het lekker rommelig vast. Klaar!

opsteekkapsels

En alweer mevrouw Alba. Heb ik al verteld dat ik best een fan ben van deze dame? Kijk dat kapsel en die make-up dan… prachtig!

opsteekkapsel-gala opsteekkapsels-3 opsteekkapsels-2 opsteekkapsels-2014 opsteekkapsels-2017 opsteekkapsels-2016 opsteekkapsels

Opsteekkapsels 2014: tutorials en filmpjes

Misschien is het ook wel zo handig om wat leuke filmpjes te delen met enkele mooie opsteekkapsels? ) ) )

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2013-11-03-11.53.00
Halfjaartje op mezelf

Toen ik op 1 september verhuisde, was een van de eerste dingen die ik dacht: "Bizar, op 1 maart ga...

Close