Heerlijke pin-up jurkjes

Yay! De zomer is er eindelijk! Genieten in heerlijk weer met een lekker drankje voor je neus en natuurlijk mag een leuk jurkje daarbij niet ontbreken (ik heb hier al veel jurkjes opgesomd voor jullie). Deze keer: pin-up en vintage jurkjes! Als je ook zo gek bent op pin-up jurkjes of jurkjes uit de fifties en sixties, is dit zeker wat voor jou.

Pin-up jurkjes vixen-50s-cinderella-floral-dress-pastel-blue collectif-clothing-50s-violet-swallow-dress-ivory pinup-couture-heidi-black-cherry-swing-dress banned-50s-honey-hibiscus-swing-dress stop-staring-billion-dollar-dress-seafoam stop-staring-love-lace-print-bow-pencil-dress pinup-couture-anna-white-cherry-dress-jurk vixen-50s-leopard-dress-white-pink bunny-50s-madden-dess-mint-white-polkadot collectif-clothing-fairy-candy-bloom-floral-dress daisy-dapper-50s-debbie-pencil-dress-light-pink the-pretty-dress-company-cara-navy-polka-dot bunny-50s-madden-dress-red-pink-polkadot stop-staring-bombshell-dress-red hearts-roses-fifties-cherry-halter-dress the-pretty-dress-company-cara-seville-black the-pretty-dress-company-mint

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-02-19-17.14.17
Clean & Lean kookboek review

Clean & lean kookboek : Ik wilde gezonder gaan eten en besloot om de hele cleanhype eens uit te testen,...

Close