Heerlijke pin-up jurkjes

Heerlijke pin-up jurkjes

Yay! De zomer is er eindelijk! Genieten in heerlijk weer met een lekker drankje voor je neus en natuurlijk mag een leuk jurkje daarbij niet ontbreken (ik heb hier al veel jurkjes opgesomd voor jullie). Deze keer: pin-up en vintage jurkjes! Als je ook zo gek bent op pin-up jurkjes of jurkjes uit de fifties en sixties, is dit zeker wat voor jou.

Pin-up jurkjes vixen-50s-cinderella-floral-dress-pastel-blue collectif-clothing-50s-violet-swallow-dress-ivory pinup-couture-heidi-black-cherry-swing-dress banned-50s-honey-hibiscus-swing-dress stop-staring-billion-dollar-dress-seafoam stop-staring-love-lace-print-bow-pencil-dress pinup-couture-anna-white-cherry-dress-jurk vixen-50s-leopard-dress-white-pink bunny-50s-madden-dess-mint-white-polkadot collectif-clothing-fairy-candy-bloom-floral-dress daisy-dapper-50s-debbie-pencil-dress-light-pink the-pretty-dress-company-cara-navy-polka-dot bunny-50s-madden-dress-red-pink-polkadot stop-staring-bombshell-dress-red hearts-roses-fifties-cherry-halter-dress the-pretty-dress-company-cara-seville-black the-pretty-dress-company-mint

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.