Desigual tassen

Desigual is zo’n merk dat je of heerlijk vindt, of je haat het. Een van mijn beste vriendinnen omschrijft dit merk steevast als ‘kleurtjeskots’. We kunnen dus wel veronderstellen dat ze niet zo voor het merk is, denk ik zo. Zelf doet Desigual mij altijd denken aan een iets volwassenere versie van Oilily. Deze kleurrijke tassen zijn trouwens ook nog goedkoper bij Spartoo (daar is de sale nog bezig). Wat vinden jullie er eigenlijk van? Heb je liever een standaard zwarte tas of bruin exemplaar aan je arm hangen of ga je ook voor een kleurtjesexplosie? Naast tassen heb je van Desigual ook kleurrijke schoenen en opvallende kleding, mocht je helemaal fan zijn van dit merk!

desigual-tassen Desigual-QUETA-BOWL-234237_1200_A desigualtassen desigual-tas desigual

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Sandalen-Betty-London-VERNUME-206232_350_A
Sandalen? Waarom niet!

Klein probleempje ten huize Glamourista: deze dame zit met de lente in haar hoofd. En zwaar. Ik kijk niet om...

Close