Sandalen? Waarom niet! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Sandalen? Waarom niet!

Sandalen-Betty-London-VERNUME-206232_350_A

Klein probleempje ten huize Glamourista: deze dame zit met de lente in haar hoofd. En zwaar. Ik kijk niet om naar winterjassen, warme winterlaarzen kunnen me gestolen worden en door het zachte weer piep ik stiekem (nuja… het staat op de website, niet zo stiekem meer) naar open sandalen. Ik kan het niet helpen! Ik heb zon in mijn hoofd, groene blaadjes en eindeloze wandelingen in mijn mooie groene stadje. Veel beter toch dan dat grauwe weer van de laatste dagen? Daarnaast vind ik dat 1 paar sandalen met heels toch echt wat te weinig is in mijn kledingkast. Dat begrijpen jullie vast ook wel 😉 Een overschot aan leuke schoenen, dat bestaat niet in mijn ogen. Al is mijn appartement vast en zeker van het tegendeel overtuigd… Had ik al gezegd dat ik een tijdje terug 2 paar zwarte pumps en een paar zwarte enkellaarsjes had gekocht? Very winterproof 😉 Vooral het eerste paar vind ik erg leuk, ze staan dan ook op mijn wishlist! Sandalen-Betty-London-VERNUME-206232_350_A Sandalen-Pikolinos-DENIA-PEKA-179147_350_A Sandalen-Esprit-USOA-FLOWER-123638_350_A 188054_350_D

Desigual tassen
Extra korting op de sale en solden bij Zalando: kortingscodes

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
zalando-kortingscode
Extra korting op de sale en solden bij Zalando: kortingscodes

Zalando kortingscodes Goed nieuws lieverds, ik kreeg een hele fijne mail binnen! Bij Zalando.be beginnen ze aan de laatste dag...

Close