Oud & Nieuw: mijn outfit en make-up

We hebben Oud en Nieuw eigenlijk heel erg bescheiden gevierd: gewoon bij mij op het appartementje, een flesje zoete witte wijn… en dat was het 🙂 Nog enkele leuke Disneyfilms gekeken tot het vuurwerk begon! Ik ontdekte enkele weken  geleden nog een énorm pluspunt aan mijn appartementje: je ziet al het vuurwerk op de Grote Markt en het Zimmerplein, zalig! Anyway… ik had eventjes geleden een jurkje gekocht bij Asos (dit jurkje,lees hier de blogpost) en besloot dat dan ook aan te doen. Gelukkig had ik nog een onderjurkje aan, want de stof kriebelde enorm! Mijn nieuwe (en cheapo) pumps met glitters droeg ik ook nog eens.

2014-01-02 20.44.42

jurkje-feestdagen

jurk-feestdagen

Mijn make-up wou ik graag ‘soft & sultry’ hebben: sexy,maar ingetogen. Ik droeg een soft smokey eye en verder heel naturelle foundation, lipbalsem en een beetje blush… de ogen moesten vooral opvallen. Mijn haar heb ik gekruld met mijn nieuwe Remington Pearl Wand, maar daar komt later nog een apart artikeltje over (heel kort: kopen!!).

2013-12-31 15.06.56

2013-12-31 14.58.54

Mijn party nails: Catrice Petit Four for dessert – 2B holo – OPI I snow you love me – sneldrogende topcoat vanL’Oreal (it’s all about the layers, baby! (Denken jullie nu ook aan de onion layers van Shrek? Haha!)

2014-01-02 13.21.46

Ik kwam er ietsje te laat achter dat ik de jurk nog een beetje moest inkorten… na het nemen van de foto’s heb ik dat wel gedaan 🙂 Hoe zagen jullie outfits & make-up eruit? (Excuus voor de smartphonefotokwaliteit… de batterijen van mijn normale camera – die ik eindelijk terugvond, samen met mijn krultang van Braun – waren… op. En de winkels waren al niet meer open op dat moment.)      

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
wat-draag-je-brede-heupen-kont
Wat draag je als je brede heupen hebt?

Onlangs kreeg ik een mailtje binnen met de vraag of ik eens wat outfits wilde laten zien voor meiden die...

Close