Extra korting op de sale en solden bij Zalando: kortingscodes

Zalando kortingscodes

Goed nieuws lieverds, ik kreeg een hele fijne mail binnen! Bij Zalando.be beginnen ze aan de laatste dag van de solden en kan je met de code FLASHSALEZAL10 10%extra korting krijgen (klik hier om naar de site te gaan). Een goed idee om nog eens te kijken voor een lekker warme jas of trui 🙂 Maar ook Zalando.nl heeft nog leuke kortingscodes: EINDSALE10 (10 euro korting als je voor minstens 50 euro bestelt) EINDSALE15 (15 euro korting als je voor minstens75 euro bestelt) EINDSALE20 (20 euro korting als je voor minstens 100 euro bestelt) Happy shopping 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-01-29-13.38.55
Kneipp badolie beautygeheim

Toen ik nog thuis woonde, kon je mij steevast elke avond enkele uren (ohja) in bad vinden. Voor mij hÊt...

Close