Extra korting op de sale en solden bij Zalando: kortingscodes - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Extra korting op de sale en solden bij Zalando: kortingscodes

zalando-kortingscode

Zalando kortingscodes

Goed nieuws lieverds, ik kreeg een hele fijne mail binnen! Bij Zalando.be beginnen ze aan de laatste dag van de solden en kan je met de code FLASHSALEZAL10 10%extra korting krijgen (klik hier om naar de site te gaan). Een goed idee om nog eens te kijken voor een lekker warme jas of trui 🙂 Maar ook Zalando.nl heeft nog leuke kortingscodes: EINDSALE10 (10 euro korting als je voor minstens 50 euro bestelt) EINDSALE15 (15 euro korting als je voor minstens75 euro bestelt) EINDSALE20 (20 euro korting als je voor minstens 100 euro bestelt) Happy shopping 🙂

Sandalen? Waarom niet!
You stud!

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up February 1, 2014 at 3:53 pm

  Ik ben er in geslaagd om in de hele soldenperiode maar 2 dingen te kopen bij Zalando, so don’t tempt me and ruin it, lol 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  pumps-Moony-Mood-IXISSE-193632_350_A
  You stud!

  Schoenen met studs... ik zie ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. En hoewel ik het eerst echt niets vond,...

  Close