A little bit of shopping…

A little bit of shopping…

Januari… voor iedere modeminnende meid zoals ik, staat dat synoniem met shoppen in de solden. Een klein overzichtje van mijn recente aankoopjes (en enkele aanfoto’s):

2014-01-11 15.41.08

Dit shirtje postte ik al op Instagram, je kan het kopen bij Coolcat (ik denk voor nog geen 15). Ik heb er even een aanfoto bijgeplaatst, maar ik ben niet gek op de pasvorm… dat wordt verknippen 😉

2014-01-11 23.24.38

Nog een ander shirtje, dit grijze gevalletje haalde ik bij de Bershka… ik weet niet goed of het de bedoeling is dat de snit zo breed valt, maar hij valt bijna altijd van mijn beide schouders. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heel leuk staan (en het zorgt ook voor een mooi décolleté door de vorm), maar voor op je werk moet je er wel zeker nog een tanktop onder dragen. Ik geloof dat dit ongeveer 15 euro was.

2014-01-13 20.51.08

Jammer genoeg zat er ook een miskoop bij: bij Zara shopte ik dit prachtige jurkje… het was te mooi om waar te zijn: lang genoeg, niet tekort, en de halslijn die ik zocht. Alleen is de rok ZO strak en zonder stretch, dat ik er niet mee kan lopen, zelfs een stap zetten lukt amper. Ongelofelijk jammer natuurlijk! Ik kreeg de tip om er een split in te maken, dus dat ga ik binnenkort eens proberen. Deze mooie LBD (wiggledress) kostte nog maar 20 euro.

2014-01-13 21.05.28

Schoenen. Schoenen. Schoenen. En een tas. Enkele weken geleden kocht ik een paar enkellaarsjes van Di Lauro (zitten heerlijk, stappen zalig en ze staan mooi) en sindsdien was ik behoorlijk gek van dat schoenenmerk. Probleempje: ik draag graag goede schoenen, maar ik kan er geen honderden euro’s aan geven. Ik heb gelukkig enkele sponsors, maar geen enkele heeft dit merk. In de lokale schoenenwinkel hadden ze een sale van 50% waardoor ik 3 paar schoenen en een lederen gequilte tas kon kopen voor 200 euro. Veel geld in 1 keer, maar ik heb net schoenen gekozen die ik jarenlang zal dragen (en ik weet dat bijna iedere vrouw dat zegt, ik doe het ook echt ;)). En ook: gouden schoenendozen. Freaking love it!

di lauro schoenen

Het weer wordt kouder en ik zit met de zomer en lente in mijn hoofd. Katrijnlogica, I guess. Ik zocht een mooi cut-out badpak (en let me tell you… die dingen zijn nog moeilijk te vinden ook) mét bandjes.

badpak-cutout-monokini

Bewijsstuk “Katrijn zit met de lente in haar hoofd” nummer 2: een leuk shirtje met ritsjes. Tja… Ik ga echt moeten emigreren naar een warm land, als ik later groot ben 😉

vera-moda-top

New Look! Ik moest en zou een onesie hebben. Niet het meest sexy kledingstuk ever (hey, lingerie genoeg om dat te compenseren), maar ze schijnen comfy as hell te zijn. Ik wou er graag eentje die lekker dik was (sweaterstof) zodat ik ‘s avonds – en overdag… who am I kidding – kan cocoonen in zo’n ding en het warm heb. Deze was nog maar 15 euro (van de oorspronkelijke 30).

onesie-new-look

Daarnaast heb ik ook a thing ontwikkeld voor crèmekleurige shirtjes (het kan nogal specifiek worden, die kledingobsessies van mij). Ook ben ik gek op ronde halsuitsnijdingen en een ronde onderkant, see? En ja, hartjes. Meestal hou ik niet zo van cute dingen (met mijn lengte komt dat vaak te kleuterig over, maar he… het zag er wel leuk uit). Dit shirtje kostte ongeveer 18 euro.

shirt-new-look

Grijze shirtjes zijn ook zo’n obsessie. Deze had een mooie halsuitsnijding en een mooie onderkant… dus ik ben om 😉

shirtje-new-look

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. January 20, 2014 / 9:14 pm

    Ik heb vorige week ook echt 4 paar schoenen gekocht op één week. Oeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.