Shop je kerstoutfit met korting bij C&A

Shop je kerstoutfit met korting bij C&A

Sinds ik op mezelf woon, ga ik steeds vaker kleding shoppen bij C&A: ze zijn tegenwoordig echt heel erg mee met de mode en hun kleding is erg budgetvriendelijk (Hoor je dat? Mijn portemonnee juicht vanuit mijn handtas ;)). En ik heb heel erg fijn nieuws voor jullie: je kan in hun webshop shoppen met korting! Deze jurkjes kosten minder dan 60 euro, ze zijn dus heel budgetvriendelijk (en zou hou je veel meer budget over voor leuke cadeautjes! Bekijk hier enkele leuke ideetjes in de Gift Guide). Gebruik deze kortingscode voor al je kerstaankopen: 12daysCA

ca-jurkje c&a-jurkje canda-feestjurk kanten-feestjurk-canda

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *