Real Techniques Sam’s Picks

Real Technique Sam’s Picks: is dit nu geen perfect kerstcadeautje voor beautylovers zoals wij? Sowieso is bijna iedereen al om voor deze kwasten, maar nu komen ze ook nog eens in een heel leuke set. Ik heb zelf al redelijk veel kwasten van Real Techniques en ik ben er nog iedere dag heel erg blij mee (lees hier al enkele reviews van de Real Techniques kwasten). Dit leuke setje kwasten kan je hier vinden.

real-techniques-sams-picks

  Behalve de 2 oogkwasten, heb ik de kwasten al die in dit setje zitten, en ik moet zeggen dat ik ze zelf heel erg fijn vind. Zouden jullie deze set kopen? De allerfijnste kwast vind ik trouwens de Expert Face Brush 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-pumps-mixed-basic
Supertrash pumps

Dit schattige paar pumps shop je hier voor 169,95 euro! Te duur? Het is bijna tijd voor de sale, dus...

Close