Pre-order Urban Decay Naked 3 palette

Goed nieuws!! Je kan het allernieuwste Naked palette pre-orderen en wel hier. Je betaalt trouwens 41,35 euro voor het palette en daarvoor krijg je een double ended brush, samples van alle Urban Decay Primer Potions, 12 oogschaduwen en een spiegel in het metalen doosje. Volgens mij gaat dit palette net zo’n grote hit worden als het allereerste Urban Decay Naked Palette omdat er veel meer rozige tinten in het palette zitten. Ga jij dit palette kopen?

urban-decay-naked-3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rode-jurk-rood-jurkje1
Rood kerstjurkje

Hoe kan je Kerstmis beter vieren dan in een felrood kerstjurkje? Dit jurkje staat al een poosje op mijn lijstje......

Close