OPI Mariah Carey The look setje

De eindejaarscollectie van O.P.I is dit jaar een collectie die gemaakt is samen met Mariah Carey en ik vind het een geweldige collectie! Omdat het wel een erg dure aangelegenheid wordt om alle lakjes te kopen, hebben ze daar bij O.P.I wel iets leuks op gevonden: allemaal setjes met mininagellakjes. Het setje dat ik vandaag laat zien, heet ‘The Look’. Het beste nieuws: dit setje is afgeprijsd van 28,20 naar 24,10 euro (je shopt dit leuke setje hier).

opi-mariah-the-look

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
jas
Let’s go outside: lekker warm naar buiten gaan

Naar buiten gaan om naar het vuurwerk te kijken? Ja! Kou lijden... hell no! Vandaag: de beste kleding en schoenen...

Close