Noe pumps

Jullie hadden het deze maand vast al gemerkt, maar ik ben gek op pumps. Het liefste zie ik de klassieke pumps, maar ook pumps in een opvallend kleurtje weten wel een plekje in mijn hart te veroveren.

Zelf heb ik vooral zwarte pumps en bruine pumps in mijn kast staan, maar sinds ik deze leuke schoenen zag, wil ik gerust wel een paar oudroze pumps hebben (lijkt me zo leuk staan met enkele van mijn outfits in de lente!

 roze-noe-pumps noe-hasselt-pumps noe-halle-pumps-geel pumps-Noe-HALLEEN-102635_350_A

Natuurlijk ben ik nu wel heel benieuwd wat jullie van deze schoenen vinden? Te klassiek of net heel erg mooi? Of misschien hebben jullie al wel pumps van dit merk?

3 Comments
  1. Mooi! Ik hou zelf ook van noë klassiekers! Heb ondertussen 3 paar: oud roze, lichte groene en mijn laatste aanwinst: grijze! Ze komen ook vaak op Snapstore voor een prikje! Mijn favoriete pumps-merk: geen pijne voeten!

  2. Noë pumps zijn echt wel leuk! Zelf heb ik er 2 paar; fushia roze en zilver met zwarte kant, allebei met een hak van 9 cm. Ze zitten goed en zijn heel elegant aan de voeten. Ik denk dat ik ondertussen pumps in alle kleurtjes heb 😀 ik ben er echt aan verslaafd!

    X Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-handschoenen
Supertrash handschoenen – Ginger gloves

Zoek je nog een leuk paar handschoenen? Ik vond dit paar zo leuk! Heel classy met zwart leer, maar tegelijkertijd...

Close