Moroccanoil cadeausetje

Je haren kunnen in de winter zeker wat extra verzorging gebruiken (alle dames die net zoals ik hun haren regelmatig verven, kunnen daarover meespreken… hello dood haar dankzij de vrieskou) en dit setje van Moroccanoil is daarvoor perfect! Je krijgt enkele van hun beste producten in een prachtige clutch. Je shopt het hier. In dit setje:

Moroccanoil Hydrating Styling Cream 300ml An effective and versatile product for all hair types, Moroccanoil Hydrating Styling Cream is all you need to condition your hair ready for styling. It adds definition and a brilliant shine as it eliminates frizz with a conditioning and hydrating formula. Moroccanoil Glimmer Shine Spray 50ml An invisible veil of pure luminous shine, Moroccanoil Glimmer Shine Spray is infused with argan oil to prevent frizz and protect your hair against the elements for effective, long-lasting results. Moroccanoil Oil Treatment 50ml Experience the power of Moroccanoil, a revolutionary styling, finishing and conditioning product. Instantly absorbing, Moroccanoil Oil Treatment helps to eliminate frizz, easily de-tangling your locks and providing long-term conditioning for added bounce.

moroccanoil-setje

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
feestjurk-glitter
Help, hoe style ik een feestjurk?

Feestjurkjes, daar zijn we hier bij Glamourista wel gek op! Ze glimmen, zitten vaak mooi en zorgen ervoor dat mijn...

Close