Let’s go outside: lekker warm naar buiten gaan

Naar buiten gaan om naar het vuurwerk te kijken? Ja! Kou lijden… hell no! Vandaag: de beste kleding en schoenen om lekker warm te blijven. Een warme jas, lekker warme sjaal, muts Bij Plutosport spotte ik deze mooie jas (ik heb deze in een lange versie):  (139,95 euro naar 109,95 euro), bij Zoe & Lola het setje van de muts en sjaal en nog lekker warme handschoenen van The North Face. Helemaal klaar om naar het vuurwerk te gaan kijken 🙂

3221D10004_7070_01 jas muts sjaal

    Shop je lekker warme buitenkleding met kortingen:

 • Plutosport:

  10% extra korting!

  Code: 12christmas-13 (geldig tot 28 december)

 • Zoe and Lola:

  20% korting op alle outerwear

  Code: OUTERWEAR01 (alleen vandaag)

 • Bever:

  10% op alles van The North Face

  Code: naarbuiten (alleen vandaag)

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ax-feestjurk
Opvallend feestjurkje? Check!

De vorige feestjurkjes die ik liet zien, waren nogal zakelijk. Toen ik dit jurkje tegenkwam, vond ik toch dat ik...

Close