Elizabeth Arden Holiday Lip Kit - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty Gift Guide

Elizabeth Arden Holiday Lip Kit

elizabeth-arden-hoiday-lip-kit

Gek op lipstick en lipgloss? Dan moet je zeker eens kijken naar deze prachtige Elizabeth Arden Holiday Lip Kit! Prachtige kleuren lipstick, een lippotlood met 2 verschillende kleuren en 2 prachtige lipglosses om je look af te maken. En omdat het natuurlijk een Kerstsetje is, krijg je er een prachtige tas bij. Ik ben om… Dit setje kost trouwens ongeveer 31 euro (je vindt het hier), dat is omgerekend 5 euro per product!

elizabeth-arden-hoiday-lip-kit

 

Nuxe Huile prodigieuse set
Opvallend feestjurkje? Check!

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
ax-feestjurk
Opvallend feestjurkje? Check!

De vorige feestjurkjes die ik liet zien, waren nogal zakelijk. Toen ik dit jurkje tegenkwam, vond ik toch dat ik...

Close