Caterina Lucchi tas met pailletten - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion Gift Guide

Caterina Lucchi tas met pailletten

caterina-lucchi-tassen

Caterina Lucchi tassen – Kennen jullie de tassen van Caterina Lucchi al? Ik ontdekte ze nog maar net (blijkbaar worden ze gemaakt door de vrouw van de man die de tassen van Campomaggi ontwerpt), maar ik vind deze tas zo leuk! Ik hou best wel van opvallende tassen… en ik ben hélemaal om voor deze tas! Nu alleen nog sparen 😉 Deze tas kost 359 euro… sparen is echt wel aan de orde dan 😉

caterina-lucchi-tassen

Maak je kerstoutfit af met accessoires
Moroccanoil cadeausetje

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
moroccanoil-setje
Moroccanoil cadeausetje

Je haren kunnen in de winter zeker wat extra verzorging gebruiken (alle dames die net zoals ik hun haren regelmatig...

Close