Campomaggi tas – zilveren uitgaanstasje met studs

Campomaggi tassen – Jullie weten dat ik verliefd word op tassen, toch? Wel… het is weer eens zover! Toen ik op Wardow aan het snuisteren was – echt een aanrader als je gek bent op tassen zoals ik – besloot ik nog eens naar de Campomaggitassen te gaan kijken (mijn favoriete tassenmerk, maar spijtig genoeg heel erg duur).  Dit snoepje kost je 179 euro (ik moet de Lotto maar eens gaan winnen, dacht ik zo).

campomaggi-lavata campomaggi-lavata-schultertasche-c1410lavl-2025

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-orleen-coat-jas
Supertrash Orleen coat – winterjas

Misschien is het een duurder cadeautje voor onder de kerstboom, maar deze jas van Supertrash is zo mooi! Getailleerd en...

Close