Warme winterdagen... aftellen naar de feestdagen! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion Gift Guide

Warme winterdagen… aftellen naar de feestdagen!

warm-christmas-glow-lisa-knechtel

Het is vandaag 25 november, nog maar 1 maand tot het Kerstmis is! Daarom ga ik iedere dag leuke inspiratie voor de feestdagen laten zien: leuke cadeautjes (voor familie, geliefden, vrienden of voor jezelf), inspiratie voor kapsels, leuke make-up en prachtige kleding die je tijdens de feestdagen kan dragen. Enjoy!

Metallic jurkje voor de feestdagen
Appartment tour

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
2013-11-03-12.03.43
Appartment tour

Eindelijk... ik weet het! Omdat ik mijn camera (en stijltang :p) maar niet kan terugvinden, heb ik mezelf even moeten...

Close