Tip: parfum cadeausets met veel korting

Ik ben gek op parfum, maar niet op hun hoge prijzen. Daarom wacht ik altijd tot de feestdagen om nieuw parfum te kopen, dan krijg je ofwel korting ofwel krijg je een heerlijke bodylotion of zeep als je een cadeausetje koopt! Zo kocht ik 2,5 jaar geleden twee cadeausetjes voor mezelf: Givenchy Ange ou Démon (mijn signature scent) en Acqua di Goia… en ze zijn allebei jammer genoeg zo goed als op (ik ben er héél spaarzaam mee). Dus ook nu ga ik misschien tijdens de feestdagen een van deze geurtjes nog eens halen in een cadeauset. Maar terwijl ik op bol.com aan het kijken was (herinneren jullie je deze aanbieding nog waarbij ik zoveel gratis kreeg?), zag ik opeens het lievelingsparfum van mijn moeder ‘La Petite Robe noire’  in een setje, en nog flink afgeprijsd ook. Ik denk dat ik deze al op voorhand ga bestellen als haar cadeautje voor Kerstmis 🙂 Daarom geef ik deze tip ook alvast eventjes aan jullie mee: hou de beautypagina van Bol zeker goed in het oog, want ik heb er al echt veel geld mee uitgespaard (2+2 gratis op Olaz, Kneipp, Max Factor, Guhl, John Frieda… mijn volle badkamerkastjes zijn de stille getuigen :D).  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
shabbies-amsterdam-online1
Shabbies Amsterdam laarzen: wannahave!

Mijn voornemen voor de komende natte herfst en winter: regenlaarzen kopen! Of toch laarzen die dezelfde kwaliteiten hebben, en misschien...

Close