Shabbies Amsterdam laarzen: wannahave! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Shabbies Amsterdam laarzen: wannahave!

shabbies-amsterdam-online1

Mijn voornemen voor de komende natte herfst en winter: regenlaarzen kopen! Of toch laarzen die dezelfde kwaliteiten hebben, en misschien zelfs een voering hebben (al zou ik misschien bang zijn dat de voering na een seizoen dragen gaat stinken). Dit paar van Shabbies Amsterdam komt heel dicht bij wat ik wil (zo kan ik ze nog makkelijk over skinny jeans dragen), alleen valt de prijs wel een beetje tegen (zeg nu zelf, is 279,95 euro is best wel veel voor een paar schoenen, nee?)). Mocht je ze leuk vinden, ze staan hier. Hebben jullie al een paar laarzen gehad van Shabbies Amsterdam? Is de kwaliteit goed? Tell me 🙂  

shabbies-amsterdam-online

Tip: parfum cadeausets met veel korting
Kandidaat tussenjas 1: lange jas met rokje

2 Comments

 • Reply Evelyne November 7, 2014 at 5:18 pm

  Topkwaliteit! M’n eerste paar Shabbies heb ik al 10 jaar; wel goed onderhouden maar zien er nog prima uit.
  Net m’n 3e paar gekocht. Ik vind het zeker het geld waard. Een investering, zeg maar. 😉

  • Reply Glamourista November 9, 2014 at 3:52 pm

   Heel fijn om te horen, ze staan nog steeds op mijn wishlist 😀

  Leave a Reply

  Read previous post:
  herfstjassen2
  Kandidaat tussenjas 1: lange jas met rokje

  Mijn oog viel vorige week op deze jas. En zoals dat zo vaak bij mij gaat, zit de jas nog...

  Close