Shabbies Amsterdam laarzen: wannahave!

Mijn voornemen voor de komende natte herfst en winter: regenlaarzen kopen! Of toch laarzen die dezelfde kwaliteiten hebben, en misschien zelfs een voering hebben (al zou ik misschien bang zijn dat de voering na een seizoen dragen gaat stinken). Dit paar van Shabbies Amsterdam komt heel dicht bij wat ik wil (zo kan ik ze nog makkelijk over skinny jeans dragen), alleen valt de prijs wel een beetje tegen (zeg nu zelf, is 279,95 euro is best wel veel voor een paar schoenen, nee?)). Mocht je ze leuk vinden, ze staan hier. Hebben jullie al een paar laarzen gehad van Shabbies Amsterdam? Is de kwaliteit goed? Tell me 🙂  

shabbies-amsterdam-online

2 Comments
  1. Topkwaliteit! M’n eerste paar Shabbies heb ik al 10 jaar; wel goed onderhouden maar zien er nog prima uit.
    Net m’n 3e paar gekocht. Ik vind het zeker het geld waard. Een investering, zeg maar. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
herfstjassen2
Kandidaat tussenjas 1: lange jas met rokje

Mijn oog viel vorige week op deze jas. En zoals dat zo vaak bij mij gaat, zit de jas nog...

Close