Pumps met bandjes

Mag ik jullie alvast een tip geven voor de feestdagen die eraan gaan komen? Veel vrouwen die bijna nooit op hakken lopen, willen opeens hoge hakken aan tijdens de feestdagen. Geloof me, ik was ook zo. En ik koos iedere keer de verkeerde schoenen uit, waardoor ik veel pijn in mijn kuiten had en er geen hele avond op kon lopen. Mijn tips om heerlijk zittende schoenen te kiezen!

  • pumps met bandjes! Deze pumps zitten veel steviger en omdat de fifties nu weer in zijn, staan ze heel stylish!
  • kies geen te grote hoogte van de hakken als je het niet gewend bent om hakken te dragen (6 centimeter is dan echt je max)
  • ga voor een dikke zool (hoe dunner de zool, hoe erger je voetpijn wordt en hoe meer kasseitjes je voelt tijdens het lopen… auw)
  • loop je schoenen enkele dagen op voorhand al in!

pumps-Betty-London-BLAMIAL-198144_350_A 195422_1200_A 232732_1200_B 96480_350_A

   

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kerst-decoratie-shoppen
Gouden kerstdecoratie

Als jullie de foto's en het filmpje van mijn appartement gezien hebben, begrijpen jullie wel dat ik gek ben op...

Close