Mijn nagellakstash: november 2013

Mijn nagellakstash: november 2013

Ik ben al vaker aan het zeggen geweest dat mijn make-upstash en nagellakstash best gekrompen zijn sinds ik werk: ik heb veel minder tijd om aan make-up te besteden (ik ben al blij als ik het er ‘s ochtends in ietwat fatsoenlijke staat op mijn gezicht krijg) en ik ben blij met de stash die ik heb nu. Ook mijn nagellak is fel verminderd in aantal, had ik vroeger rond de 250 flesjes nagellak, zijn het er nu nog maar een stuk of 35.

nagellakstash

Conclusie: ik hou van gouden nagellak, roze nagellak, en alle soorten glitters die je je maar kan inbeelden 😉

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. November 3, 2013 / 8:28 pm

    Mooie lakjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.