Metallic jurkje voor de feestdagen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion Gift Guide

Metallic jurkje voor de feestdagen

jurkje-feestdagen

Wat doe je aan tijdens de feestdagen? Jullie ontdekten een tijdje geleden al dat ik een Ă©norm zwak heb voor midi jurkjes, en het wordt er alleen maar erger op 😉 Toen ik dit jurkje spotte, belandde het direct op mijn als-mijn-loon-gestort-is-moet-ik-dit-hebben-lijstje. Metallic, mooie snit… voor mij is dit een perfect jurkje 🙂 De prijs valt voor zo’n leuk jurkje ook nog goed mee: 45.83 euro (je shopt het jurkje hier)

jurkje-feestdagen

jurk-feestdagen

jurk-feestdagen-kerstmis

Hoe breng je valse wimpers aan?
Warme winterdagen... aftellen naar de feestdagen!

1 Comment

 • Reply Birte November 25, 2013 at 9:11 pm

  Mooie keuze!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  warm-christmas-glow-lisa-knechtel
  Warme winterdagen… aftellen naar de feestdagen!

  Het is vandaag 25 november, nog maar 1 maand tot het Kerstmis is! Daarom ga ik iedere dag leuke inspiratie...

  Close