Metallic jurkje voor de feestdagen

Wat doe je aan tijdens de feestdagen? Jullie ontdekten een tijdje geleden al dat ik een énorm zwak heb voor midi jurkjes, en het wordt er alleen maar erger op 😉 Toen ik dit jurkje spotte, belandde het direct op mijn als-mijn-loon-gestort-is-moet-ik-dit-hebben-lijstje. Metallic, mooie snit… voor mij is dit een perfect jurkje 🙂 De prijs valt voor zo’n leuk jurkje ook nog goed mee: 45.83 euro (je shopt het jurkje hier)

jurkje-feestdagen

jurk-feestdagen

jurk-feestdagen-kerstmis

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
warm-christmas-glow-lisa-knechtel
Warme winterdagen… aftellen naar de feestdagen!

Het is vandaag 25 november, nog maar 1 maand tot het Kerstmis is! Daarom ga ik iedere dag leuke inspiratie...

Close