Metallic jurkje voor de feestdagen

Metallic jurkje voor de feestdagen

Wat doe je aan tijdens de feestdagen? Jullie ontdekten een tijdje geleden al dat ik een énorm zwak heb voor midi jurkjes, en het wordt er alleen maar erger op 😉 Toen ik dit jurkje spotte, belandde het direct op mijn als-mijn-loon-gestort-is-moet-ik-dit-hebben-lijstje. Metallic, mooie snit… voor mij is dit een perfect jurkje 🙂 De prijs valt voor zo’n leuk jurkje ook nog goed mee: 45.83 euro (je shopt het jurkje hier)

jurkje-feestdagen

jurk-feestdagen

jurk-feestdagen-kerstmis

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. November 25, 2013 / 9:11 pm

    Mooie keuze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.