Max Factor 2+2 gratis

Zijn er nog Max Factor-fans zoals ik in de zaal? Hun False Lashes-mascara is mijn enige echte Holy Grail: ik ontdekte hem enkele jaren geleden en was verkocht. Mooie zwarte wimpers, volume en toch geen enkel klontje of spinnenpoteneffect… heerlijk! Enkele maanden geleden liep deze actie ook bij Bol, maar ik vergat door verhuisperikelen domweg te bestellen… dat ga ik nu dus met deze 2+2 gratis actie echt wel goedmaken! Ook voor moederlief ga ik ineens enkele back-ups van haar favoriete Max Factor lipsticks bestellen (Lipfinity) en voor mezelf denk ik ook nog een foundation (ik kreeg ooit de Facefinity om te testen, en ik was gek op die foundation… en ze hebben ivory als kleur!). Hebben jullie nog aanraders van dit merk? Misschien test ik ze wel 🙂 Een kleine tip: wees er snel bij als je ze wilt bestellen, want deze actie gaan altijd enorm snel! bol-max-factor-gratis

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ikea-wishlist
Mijn Ikea wishlist

Ondertussen woon ik alweer 2 maanden op mezelf, en ik vind het geweldig! Alles begint ook meer en meer op...

Close