Korting op O.P.I

Goed nieuws! Ik heb een webshop gevonden waar je nu O.P.I-nagellak veel goedkoper kan krijgen. En het zijn niet alleen de oude collecties nagellak die flink in de sale zijn, maar ook de gloednieuwe O.P.I Mariah kerstcollectie staat er al in de sale te blinken! Alle setjes, aparte nagellakken en zelfs de prachtige topcoat (zoals Man with the Golden Gun van vorig jaar, ik gebruik hem nog iedere maand) zijn nu veel goedkoper. Misschien al een leuk idee als vervroegd Sinterklaascadeautje of Kerstcadeau voor jezelf? Je shopt de goedkopere nagellak hier! Naar de webshop!  

opi-online

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
la-petite-robe-noire-korting-goedkoop
Tip: parfum cadeausets met veel korting

Ik ben gek op parfum, maar niet op hun hoge prijzen. Daarom wacht ik altijd tot de feestdagen om nieuw...

Close