Korting op O.P.I

Goed nieuws! Ik heb een webshop gevonden waar je nu O.P.I-nagellak veel goedkoper kan krijgen. En het zijn niet alleen de oude collecties nagellak die flink in de sale zijn, maar ook de gloednieuwe O.P.I Mariah kerstcollectie staat er al in de sale te blinken! Alle setjes, aparte nagellakken en zelfs de prachtige topcoat (zoals Man with the Golden Gun van vorig jaar, ik gebruik hem nog iedere maand) zijn nu veel goedkoper. Misschien al een leuk idee als vervroegd Sinterklaascadeautje of Kerstcadeau voor jezelf? Je shopt de goedkopere nagellak hier! Naar de webshop!  

opi-online

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
nagellakstash-glamourista
Mijn nagellakstash: november 2013

Ik ben al vaker aan het zeggen geweest dat mijn make-upstash en nagellakstash best gekrompen zijn sinds ik werk: ik...

Close