Kandidaat tussenjas 1: lange jas met rokje

Mijn oog viel vorige week op deze jas. En zoals dat zo vaak bij mij gaat, zit de jas nog altijd in mijn hoofd. Maar ik ben een tikje onzeker: de jas heeft een ‘rokje’ en hoewel ik dat dus net héél leuk vind aan de jas, ben ik bang dat het gaat lijken (oh, who am I kidding :p) dat ik met een badonkadonk grootte Kardashian (en zonder de bijhorende bankrekening, claro) opgezadeld zit. Want als chickie van nog geen metertje zestig groot, is dat soms moeilijk. Ik weet dat ik een compact gevalletje ben, maar daarom wil ik dat nog niet geaccentueerd zien, toch? Het is wel een stof en kleur waar ik helemaal voor val… wat denken jullie? Mag ik jullie voorstellen: Kandidaat tussenjas 1: “Lijkt mijn kont niet te dik in deze jas?” 😉 Trouwns, ik schreef onlangs nog over andere leuke herfstjassen. De jas kost 121,30 euro (lol met de prijzen daar altijd) en je vindt hem hier. Wel eentje overlaten hoor, stel dat ik m wil ;))

tussenjas-grijs

 

grijze-herfstjas

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
nagellakstash-glamourista
Mijn nagellakstash: november 2013

Ik ben al vaker aan het zeggen geweest dat mijn make-upstash en nagellakstash best gekrompen zijn sinds ik werk: ik...

Close