Hulpje om valse wimpers aan te brengen

Wat is nou een leuk cadeautje voor een echte beautylover? Wel, als ze net zo klungelt met valse wimpers zoals ik… zou dit echt een smashing hit kunnen zijn! Bourjois heeft blijkbaar een übercute hulpje uitgebracht om valse wimpers aan te brengen. In deze blogpost kan je trouwens lezen hoe je dat het beste doet, valse wimpers aanbrengen.

valse-wimpers-aanbrengen

  Dit handige cadeautje kost 6,73 euro en kan je hier vinden. Natuurlijk doen we er dan ook ineens een setje goede valse wimpers bij, toch? Dit setje van Eyelure (een van de beste merken) shop je hier. (8 ,09 euro)

eylure-katy-perry-valse-wimpers

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
valse-wimpers-aanbrengen2
Hoe breng je valse wimpers aan?

Hoe breng je valse wimpers aan? Ik vind het zelf nogal moeilijk, maar dit filmpje heeft mij wel op de...

Close