Hoe breng je valse wimpers aan? - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Hoe breng je valse wimpers aan?

valse-wimpers-aanbrengen2

Hoe breng je valse wimpers aan? Ik vind het zelf nogal moeilijk, maar dit filmpje heeft mij wel op de goede weg geholpen om valse wimpers aan te leren brengen. Ongeveer rond die tijd ontdekte ik de dames van Pixiwoo, mede door dit filmpje 🙂 Dus dacht ik, laat ik mijn favoriete filmpje maar eens met jullie delen.  

Valse wimpers aanbrengen:

  Ze hebben het filmpje een paar jaar later nog eens opnieuw opgenomen: Gebruiken jullie vaak valse wimpers of alleen voor hele speciale gelegenheden zoals ik?

Hulpje om valse wimpers aan te brengen
Metallic jurkje voor de feestdagen

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
jurkje-feestdagen
Metallic jurkje voor de feestdagen

Wat doe je aan tijdens de feestdagen? Jullie ontdekten een tijdje geleden al dat ik een Ă©norm zwak heb voor...

Close