Het feestdagenjurkjesdilemma

Het feestdagenjurkjesdilemma

Heel leuk, de feestdagen… alleen heb ik nooit een idee wat ik moet dragen. Het liefst draag ik jurkjes, maar rond die tijd van het jaar is het best koud. Voor een avondje wil ik best de kou trotseren en een jurkje dragen, en daar zijn de feestdagen perfect voor! Op dit moment twijfel ik welk jurkje ik zou bestellen:  

miss-selfridge-jurkje

Miss Selfridge:  bekijk het jurkje hier  (39 pond)

asos-feestjurk

Asos: bekijk het jurkje hier (114.56 euro)

Wat denken jullie?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. Nathalie
    November 10, 2013 / 12:32 am

    Denk dat bij jou de eerste het mooiste zal staan, beter prijsje ook 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.