Gouden kerstdecoratie - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Gift Guide

Gouden kerstdecoratie

kerst-decoratie-shoppen

Als jullie de foto’s en het filmpje van mijn appartement gezien hebben, begrijpen jullie wel dat ik gek ben op all things golden… gouden kaarsen,schalen,… you name it, en je ziet het staan hier. Nu kwam ik dit setje schalen tegen (ze staan hier) en boy, dat zou echt wel perfect passen hier! Ik heb nu al enkele mooie kaarsenhouders waar het bij zou passen. Hebben jullie veel gouden accessoires in huis? Dit setje van 3 schalen kost 44,95 euro, wat ik nog wel vind meevallen (ik heb een grote schaal van Ikea, ook met gouden binnenkant, en die was geloof ik al 23 euro).

kerst-decoratie-shoppen

Pumps met bandjes
Grijs cocktailjurkje

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
grijs-cocktailjurkje
Grijs cocktailjurkje

Ik liet al enkele leuke jurkjes zien voor de feestdagen, maar ik heb nog een prachtig exemplaar gevonden! (Dit soort...

Close