Cadeautip: nail art wheel met studs, parels en rhinestones

Ook een nail art fanatic zoals ik? Dan ben je vast al in de weer geweest met tandenstokers en prullerig kleine steentjes, stickers en meer? Wel, als je voor een nail art addict een leuk cadeautje zoekt (offe… voor jezelf), is dit wel een erg leuke nail art wheel. Heel feestelijk (ik vind de parels en kleine bolletjes zo leuk). Ook is het helemaal niet duur (en het hoeft niet via Ebay uit Hongkong te komen, dus komt het veel sneller aan): 5,39 euro (je vindt dit wieltje hier).

nail-art-wheel

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
valse-wimpers-aanbrengen
Hulpje om valse wimpers aan te brengen

Wat is nou een leuk cadeautje voor een echte beautylover? Wel, als ze net zo klungelt met valse wimpers zoals...

Close