Bourjois Vernis 1 seconde Dangerous Wish en Vampire Vanity

Oh lieverds, ik heb enkele prachtige nagellakken om aan jullie te laten zien! Een paar jaar geleden droeg ik religiously iedere dag zwarte nagellak (sexy, dacht ik). Daarna ontdekte ik andere merken en kleuren, beautyblogs, nagellakblogs en toen verdween de zwarte nagellak in de kast en kwam er alleen weer uit om nail art te maken. Maar ik kreeg me toch een leuk pakketje aan! Twee nagellakjes van Bourjois: Dangerous Wish en Vampire Vanity. Om die laatste moest ik eigenlijk wel lachen aangezien ik de laatste maanden echt hélemaal into “True Blood” ben, haha! Ik was trouwens heel blij met deze nagellakjes, het waren net de lakjes die ik graag uit de serie wilde hebben, yes! Laten we beginnen met Dangerous wish: een zwarte nagellak met gouden en holografische glitters. Of zoals het persbericht het zo leuk zegt: “Voor je meest gevaarlijke wensen!”. En mijn hemel, wat een goddelijke nagellak! Na een laagje merk je al dat de nagellak heel erg goed dekt. Een groot voordeel: hoewel er glitters inzitten, krijg je geen chunky finish omdat de glitters te groot zijn. Ontzettend goed gedaan! Ik maakte enkele foto’s met en zonder daglicht, sommige met flits.

Bourjois-dangerous-wish-swatch

bourjois-dangerous-wish

bourjois-dangerous-wish-1-seconde

En dan, om Dangerous Wish nog meer punch te geven, heb ik er een laagje Vampire Vanity overheen gedaan: een prachtige doorzichtige topcoat met gouden glitters. Ik heb nog een andere gouden topcoat van O.P.I, maar die is qua structuur wel nog heel anders. Maar oh, wat een prachtige nagellak is dit! Kijk maar mee:

bourjois-vampire-vanity-swatch

bourjois-vampire-vanity

bourjois-vampire-vanity-2

  Deze prachtige nagellakken shop je bij de plaatselijke drogist voor 8,49 euro (richtprijs).

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
goals
Mijn doelen voor november

Ik ben een lijstjesmens en ik ben iemand die heel erg leeft naar een doel toe. Regelmatig maak ik lijstjes...

Close