Wishlist: Pikolinos laarzen

Hoeveel lange laarzen ik al in mijn kast heb staan? Goh, ik gok een paar of 4. Maar toch is er altijd plaats voor een extra paartje laarzen hoor 😉 Op mijn wishlist staat deze keer een paar laarzen van Pikolinos. Ik heb al enkele paren enkellaarsjes van dit merk, en ik ben er heel erg blij mee: ze zitten lekker, staan mooi en ik kan uren op die leuke enkellaarsjes lopen. Super, toch? Qua schoenen ben ik heel erg merkentrouw omdat ik het moeilijk vind om lekker stappende en goedzittende schoenen te vinden, die ook nog eens fashionable zijn. 239367_350_B Wat vind ik dan zo leuk aan deze laarzen? 1. Ze zijn cognacbruin, oooh het vlees is zwak 2. ze zijn hoog, maar niet te hoog (5 centimeter) 3. Een dikke zool, ik hou er niet zo van als ik Antwerpen of mijn eigen stadje iedere kassei voel, dankjewel 😉   Wat denken jullie? Een goede keuze voor deze winter en herfst?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
herfstjurk
Wishlist: mooi klassiek jurkje

Al een tijdje ben ik op zoek naar mooie klassieke jurkjes die ik ook in de herfst nog kan dragen (en...

Close