Obsessie du jour: zwarte enkellaarsjes

Ik ben normaal gek op schoenen in het bruin, grijs of blauw… ik ben gevallen voor een paar zwarte enkellaarsjes! Ik! Ik weet het, ik had het ook zo gek niet kunnen bedenken. Dus ja, zwarte enkellaarsjes. Het paar van mijn dromen is trouwens niet online te vinden, maar ik vond wel nog enkele paren die er erg op lijken. Hebben jullie al zwarte enkellaarzen? Het is bij mij vooral omdat ze zo hoog zijn en een plateauzool hebben, dankzij die plateauzool lopen ze lekker makkelijk. Pedro-Miralles-NEVADA-BOOT-99192_350_A Pedro Miralles nevada boot: 110,40 euro The-Flexx-SAN-BITTER-211326_350_A The Flexx San Bitter: 119 euro Keys-ZELIE-236962_350_A Zelie Keys zwarte enkellaarsjes 119 euro Wat vinden jullie van deze leuke schoenen?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pumps-TUK-KITTY-SWEET-JANE-176225_350_A
Kitten heels?

De term 'kitten heels' ken je vast wel: hakjes die niet al te hoog zijn (mijn favoriete soort... met mijn...

Close