Kitten heels?

De term ‘kitten heels’ ken je vast wel: hakjes die niet al te hoog zijn (mijn favoriete soort… met mijn lengte is het eigenlijk niet echt de moeite om op torenhoge hakken te lopen, en dan uiteindelijk nog maar een meter 65 te zijn) en waar je eigenlijk nog heel erg comfortabel op kan lopen. Het paar schoenen dat ik hier ga laten zien, neemt die naam wel heel erg letterlijk! May I present you: kitten heels! pumps-TUK-KITTY-SWEET-JANE-176225_350_A Wat vinden jullie van dit soort schoenen? Zouden jullie dit soort funky schoenen aandoen om naar school of werk te gaan of eerder houden voor een feestje? Ik vind ze zelf heel grappig en ze zijn met een zwarte kat… maar volgens mij zou ik ze toch puur voor de fun aandoen en niet echt omdat ik ze fashionable vind.  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
239367_350_B
Wishlist: Pikolinos laarzen

Hoeveel lange laarzen ik al in mijn kast heb staan? Goh, ik gok een paar of 4. Maar toch is...

Close