Wishlist: Rieker schoenen

Toegegeven, Rieker is niet direct het meest sexy schoenenmerk op deze aardbol, maar heerlijke schoenen hebben ze wel. Zo van die schoenen waarmee je kan doorstappen en je na een dagje druk heen-en-weer-lopen niet eens merkt dat je eigenlijk schoenen aanhad (mijn favoriete soort schoenen). Nu zag ik een mooi taupe paar schoenen en dit lijkt me een ideaal paar voor een normale werkdag (snelwandelen naar het station om je trein te halen – ik verfoei lopen voor een trein). Het zijn taupe enkellaarsjes (ik heb nog niet genoeg enkellaarsjes hoor, neeheee) die met een rits sluiten, handig. Wat denken jullie van dit paar schoenen? Te suf om aan te doen of net lekker comfortabel?

rieker-enkellaarzen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
grijze-jurk
Op zoek naar een mooi grijs jurkje

Ik ben een moeilijk mens... veeleisend en ik weet éxact wat ik wil. Eigenschappen die ik zelf niet erg vind,...

Close