Wishlist: mooi klassiek jurkje

Al een tijdje ben ik op zoek naar mooie klassieke jurkjes die ik ook in de herfst nog kan dragen (en het liefst ook op het werk). Enkele van mijn zomerjurkjes zou ik zeker niet het hele jaar door kunnen dragen, maar ik ben ervan overtuigd dat het wel kan met jerseyjurkjes met ietwat langere mouwen. Tijdens mijn speurtocht op verschillende webshops kwam ik eindelijk een jurkje tegen dat mij heel erg aansprak. Eerst zocht ik nog naar een jurkje van de Hema dat vorige week in de folder stond, maar toen het jurkje eindelijk in de winkel hing, viel het me zo tegen! Een hele stugge stof en echt geen model… ik wil er ook weer niet als een vormeloos wezen bijlopen. Ik merk dat ik in de winter en herfst veel meer neig naar donkerdere kleuren en een van mijn favoriete kleuren is antracietgrijs… need I say more? 🙂

Klassiek jurkje met een twist

Dit jurkje is gemaakt van jersey en dat is voor mij een groot pluspunt! Ik hou niet van stijve katoenen jurken, ik wil me nog vlotjes kunnen bewegen en ik hou echt niet van dat schurende gevoel van katoen, bleh. Liever een jurkje dat lekker soepel zit, toch? Oh, en ik heb me toch een zwak voor barokprintjes en flockprint…  Dit jurkje is van Tramontana (ik kende het merk eigenlijk nog niet) en kost 79,95 euro. (je vindt dit jurkje hier) Misschien wel wat aan de prijzige kant, maar ik vind het wel erg mooi!

herfstjurkje-zalando

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
regenlaarzen
Het is weer laarzenweer!

Als het kouder wordt, is deze look voor mij vaste prik: een skinny jeans of andere skinny broek, leuke laarzen...

Close