Winterjassen 2014 | winterjassen dames online

Winterjassen 2014 – We trekken nog maar net onze herfstjassen weer aan, en ik begin alweer over de mooiste winterjassen van 2014… maar volgens mij kan je er tegenwoordig niet vroeg genoeg bij zijn aangezien vorig jaar de winter heel plots voor de deur stond! De trends in winterjassen zijn nog ongeveer hetzelfde als vorig jaar, er zijn geen ontzettend grote veranderingen. We zien nog altijd mooie winterjassen met een nepbontkraag, parka’s met een warme voering, wollen wintermantels en bomber winterjassen (je weet wel, die Michelin-mannetjes jassen). Het allerbelangrijkste in de winter is dat je lekker warm blijft, maar vaak zijn de heerlijk warme jassen toch niet de mooiste (dat is tenminste toch mijn ervaring ermee). Ik heb zelf meestal 2 soorten winterjassen in mijn kast hangen: een mooie wollen mantel en een functionele lange winterjas die flink gevoerd is en goed tegen de sneeuw kan. Als je wilt weten hoe je een perfecte winterjas koopt, lees dan mijn artikel over de perfecte winterjas eens! Ik heb die jas trouwens besteld 🙂

Mijn mooie wollen wintermantel konden jullie zien in dit filmpje: hij is lekker warm en was afgeprijsd van bijna 300 euro naar nog 110 euro (in de zomersale hoef je dus niet alleen zomerkleding te halen, hihi). Mijn ‘functionele’ winterjas, daar wacht ik nog op. Ik heb er enkele besteld bij Zalando om eens te kijken welke het warmste zijn, fijnste zitten en… het ‘mooiste’ staan. Het klinkt misschien maar raar, maar ik vind het heel vervelend om een winterjas te moeten dragen: ze zijn bijna nooit mooi getailleerd en ik voel me altijd een winterjas op korte pootjes! Dus ieder jaar opnieuw zit ik in dubio: mooi of warm? Met een capuchon of zonder? Maar vorig jaar heb ik té vaak met een vieze, natgeregende wollen jas op het werk gezeten die zelfs 9 uur later nog altijd klammig was… en daar heb ik me toch een hekel aan! Nee, de winter vind ik zelf echt het moeilijkste seizoen om me te kleden… alles moet warm zijn en dat is voor mij soms toch moeilijk (denk: ik sta nog langer voor mijn kleerkast te twijfelen).

 

Winterjassen 2014: wollen wintermantels

 

 winterjassen-2014-2  winterjassen-2014  winterjassen-2014-beige
Vive Maria wintermantel zwart 169,95 euro Meer info Benetton grijze winterjas/ wintermantel 119,95 euro Meer info Benetton beige wintermantel 2014 114,95 euro Meer info
 winterjassen  winterjassen-2014-1  wollen-winterjassen-2014
Desigual wollen winterjas zwart 184,95 euro Meer info Benetton rode wollen wintermantel 114,95 euro Meer info Benetton winterjas 2014 groen 104,95 euro Meer info

Lekker warme parka’s

 

 parka-winterjas-2014  winterjassen-2014-parka  winterjassen-parkas
Camel active winterparka bruin 269,95 euro Meer info Mint & Berry parka olijf winterjas 2014 129,95 euro Meer info Only parka zwart winterjassen 2014 69,95 euro Meer info
 parka-winterjassen-2014  winterjassen-parka  winterparka-2014
Khujo Cille parka winterjassen 2014 179,95 euro Meer info Bench Razzer parka winterjassen zwart 149,95 euro Meer info Khujo parka winterjas grijs – Retro Jerry 139,95 euro Meer info

De laatste 2 jassen heb ik trouwens zelf besteld. Een mooie wollen wintermantel heb ik ondertussen al, maar ik ben nog op zoek naar een fijne winterparka. Ik wou er een die lekker warm was, waterafstotend en lekker aansluit (dat is warmer). Hopelijk vind ik een van deze twee jassen leuk!

Doorstikte jassen

 winterjassen-2014-vero-moda  winterjassen-tommy-hilfiger  winterjassen-2014-3
Vero Moda gewatteerde winterjas doorstikt 89,95 euro Meer info Hilfiger Denim olijfkleurige winterjas 199,95 euro Meer info Bosideng gewatteerde winterjas blauw 159,95 euro Meer info
 gewatteerde-jas-2014  winterjas-zwart  gewatteerde-winterjassen
Bosideng doorstikte winterjas grijs 129,95 euro Meer info Zalando collection doorstikte winterjas 99,95 euro Meer info Jott gewatteerde winterjas goudkleur 149,95 euro Meer info

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
verhuisd
Verhuisd en een week op mezelf

Zo, wat is deze week voorbijgevlogen! Exact een week geleden waren we nog druk aan het verhuizen en begon ik...

Close