Tip: Je schoenen regelmatig afwisselen

Vandaag heb ik een handige tip voor jullie: als je je schoenen afwisselt (dus niet iedere dag een ander paar schoenen), gaan je schoenen veel langer mee. Zo hebben je schoenen ook weer eventjes de tijd om zichzelf ‘te zetten’ en kunnen ze ook een beetje ontluchten en ontzweten. Zo probeer ik zelf elke dag een ander paar schoenen aan te trekken (geen nood, maximum 3 paar schoenen per week hoor) zodat ik ze toch wat rusttijd kan geven. Een beetje moeilijk, want ik ben zo iemand die het liefst van al elke dag haar favoriete laarzen en enkellaarzen zou willen dragen. Hopelijk werkt het ook zo niet met tassen 😉

Laten jullie je schoenen regelmatig een dagje luchten?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP7442
Blogsale: moving out edition

Hello lovelies! Eindelijk is het me gelukt om de blogsale online te zetten! Aangezien ik ga verhuizen en ik niet...

Close