Op zoek naar een mooi grijs jurkje

Op zoek naar een mooi grijs jurkje

Ik ben een moeilijk mens… veeleisend en ik weet éxact wat ik wil. Eigenschappen die ik zelf niet erg vind, maar het kan me het leven best moeilijk maken, zelfs voor banale dingen als een nieuwe jurk kopen! Ik ben op zoek naar een mooie grijze jurk en nu heb ik er eentje gevonden die goed aan mijn eisen voldoet. Nu vind ik jurkjes shoppen met mijn lengte eigenlijk al wel moeilijk (en ook: welke schoenen draag je bij je jurkje? Ik ga vaak voor laarzen en een panty in de herfst of lente) en ik wil zeker een jurkje met langere mouwen dat ik ook in de herfst en lente nog kan blijven dragen. Ook ben ik gek op van die gemêleerd grijze stoffen en dit jurkje lijkt alles wel te hebben! En het is ook maar 32 euro 🙂 grijs-jurkje-detail grijs-jurkje grijze-jurken                                                                                                                                         Wat denken jullie? Doen?    

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.